октобар 18th, 2017

IZ NJEMAČKE APEIRONU NA POKLON MEDICINSKA OPREMA

Vlasnik i menadžer zdravstvene ustanove Seniorenhof Schulze Eggerodde, Berthold Schulze i Peter Boeding  tokom posjete „Apeironu“, 12. i 13. oktobra darovali su medicinsku opremu Fakultetu zdravstvenih nauka i Medicinskoj školi Srednjoškolskog centra „Gemit-Apeiron“.

  • Tokom proteklog perioda u našoj ustanovi u programu plaćene prakse učestvovalo je više od tri stotine studenata i učenika Panevropskog univerziteta i SŠC„Gemit-Apeiron“. Nastavljamo saradnju i u vidu specijalističkog obrazovanja nakon kojeg će studenti i učenici dobiti mogućnost zaposlenja i daljeg napredovanja u karijeri u oblasti njege i sestrinstva, rekao je Berthold Schulze Eggenrodde, vlasnik ove zdravstvene ustanove iz okoline njemačkog grada Münstera.

октобар 12th, 2017


септембар 26th, 2017

Polaznici obrazovanja odraslih uspješno završili praksu na klinikama UKC Banja Luka

UKC praksa
септембар 26th, 2017

DOBRO DOŠLI U „GEMIT APEIRON“! (učenici prvih razreda)

Prvi razredi
август 18th, 2017

DANI OTVORENIH VRATA

 

DANA 25.08.2017. (petak)  u 18 časova ORGANIZUJEMO PRIJEM ZA UČENIKE PRVIH RAZREDA.

Tim povodom pozivamo učenike, roditelje, i sve prijatelje naše škole da svojim prisustvom uljepšaju i uveličaju početak nove školske godine.


јул 18th, 2017


јун 20th, 2017

LJETNA RADIONICA – STICANJE KOMPETENCIJA ZA VOĐENJE PORODIČNIH PREDUZEĆA

Tema: Kako prevazići izazove poslovanja u porodičnom preduzeću?

 

Predavači: Doc.dr Višnja Kojić i dipl.pravnik Ivana Miljević Topić.

 

Od tranzicije vlasništva i upravljanja sa vlasnika na uže i šire članove porodice zavisi dugoročni uspjeh ili neuspjeh poslovanja privatnih preduzeća. U radionici učenici će usvojiti osnovne osobine preduzetničkog duha, timskog rada i osnove iz oblasti privrednog prava.

U sklopu edukativnih radionica učenika ekonomske škole, svi zainteresovani učenici naše škole mogu pohađati dvonedeljni kurs od 14.08.-25.08.2017.


јун 6th, 2017

ODRŽAN PRVI SPECIJALISTIČKI KURS – Windows Operating System Fundamentals

Učenici Informatičke gimnazije,  ekonomske i medicinske  škole su uspješno odslušali prvi specijalistički kurs iz oblasti Microsoft tehnologija, nakon čega su polagali test znanja, gdje su stekli sertifikate o usvojenim znanjima. Nastava je održana u specijalističkoj IT laboratoriji koja obezbjeđuje kompletnu hardversku i softversku podršku izvođenju ovakve nastave.

Nastavljamo i dalje sa specijalističkim IT kursevima koji zainteresovane učenike uvode u svijet budućih IT stručnjaka.


мај 26th, 2017

DIGITALNI OBRAZOVNI SADRŽAJI – KLJUČ NAPRETKA

Microsoft – Comtrade elektronska učionica značajno će doprinijeti poboljšanju kvaliteta obrazovanja u našoj školi. Nabavkom savremene učionice i uvođenjem tableta u nastavu, učenici informatičke gimnazije, ekonomske škole, te budući medicinari aktiviraće i proširiti postojeća znanja i vještine, te uz pomoć najsavremenijih tehnologija steći nove kompetencije.


мај 2nd, 2017

PRAKTIČNA NASTAVA U PORESKOJ UPRAVI RS

Najbolje učenje i sticanje kompetencija je kroz praktičan rad. Zahvaljujući upravi i zaposlenicima Poreske uprave, učenici ekonomske škole su na praktičan i zanimljiv način shvatili osnove rada u poreskoj upravi.