јун 23rd, 2019

Dodjela sertifikata učenicima koji su pohađali kurs Multimedije


јун 8th, 2019

OSMA GENERACIJA NAŠIH MATURANATA


мај 21st, 2019

Za sve zainteresovane učenike: MULTIMEDIJALNI TRENING – Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Adobe After Effects, Adobe Audition

Multimedijalni kurs se bavi prikupljanjem i obradom digitalne slike i digitalnog zvuka, uz upotrebu najnovijih Adobe tehnologija, koje danas predstavljaju svjetski standard u oblasti računarske multimedije. Nastava se odvija u moderno opremljenom televizijskom studiju, multimedijalnoj računarskoj sali i muzičkom studiju


април 14th, 2019

VIKEND U BRATISLAVI

Tokom aprilskog vikenda učenici i profesori posjetili su Beč, Bratislavu i Grac. Lijepo vrijeme omogućilo im je da obiđu i upoznaju znamenitosti ovih gradova.


март 28th, 2019

Učenici u posjeti Eko toplanama

Učenici računarsko-informatičkog smjera naše škole posjetili su Eko toplane Banja Luka.

Запослени у  предузећу представили су софтвер у Еко топланама и припадајућим котловницама на биомасу. Осим тога, ученици су имали прилику да добију више информација о будућем развоју софтвера, који ће омогућити праћење и управљање системом даљинског гријања Бањалуке.

У пратњи стручног особља, представљен је и производни погон топлане на биомасу.

 


март 3rd, 2019

POČINJE KURS RUSKOG JEZIKA

U mjesecu martu za zainteresovane učenike počinje početni kurs ruskoj jezika.


март 3rd, 2019

Učenici posjetili izložbu „Freske Kosova i Metohije“

Učenici naše škole su posjetili izložbu “Freske Kosova i Metohije” u galeriji Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske. Riječ  je o 29  djela velikog formata iz manastira Pećke patrijaršije, Bogorodice Ljeviške, Dečana i Gračanice.


фебруар 27th, 2019

ŠKOLA SKIJANJA NA JAHORINI

Grupa od 60 učenika, profesora i instruktora skijanja vratila se sa Jahorine, gdje su bili smješteni u hotelu „Bistrica“. Prelijepo, sunčano vrijeme i odlični uslovi za skijanje omogućili su učenicima, raspoređenim u tri grupe skijaša i bordera, da uspješno završe obuku i usavršavanje ovog zimskog sporta.


јануар 8th, 2019

TRADICIONALNA 9. ŠKOLA SKIJANJA „JAHORINA 2019“

U toku su prijave učenika kod profesora fizičkog vaspitanja (prof. Sanja Gajić i prof. Boris Jeličić) za rezervaciju smještaja i petodnevnog boravka u hotelu „Bistrica“ na Jahorini.


децембар 28th, 2018

PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA PROFESIONALNOG VOZAČA MOTORNIH VOZILA

Više informacija – PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA VOZAČA